Andra-Laura Antonache

Studentă @ Facultatea de Automatică și Calculatoare

Sunt studentă în anul 4 la Facultatea de Automatică și Calculatoare, membră a Ligii Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare, trainer Digital Kids, trainer SmallAcademy, trainer Junior IT Club, intern la Thales România, implicată în Codette… și prinsă până peste cap în tot felul de activiăți pentru că sunt atât multe lucruri faine în domeniul acesta pe care vreau să le fac.
Primul meu contact cu programarea a fost în liceu, la orele de informatică – am ajuns să cred că a fost „a late start”, acum că lucrez cu copii și văd că în clasa a IV-a pot înțelege if-uri și for-uri și că cei dedicați pot ajunge să înțeleagă matrice și pointeri în clasa a 8-a :)) Am ales această facultate pentru că mi se părea singurul lucru care mi se potrivea și pentru că simțeam că, deși nu știu exact ce vreau să fac mai departe, îmi va oferi o deschidere suficient de mare cât să amân această decizie pe mai târziu.
Am fost trainer la două ediții, însă niciodată nu am reușit să fiu full, doar câteva zile. Primul contact cu IoT4Girls a fost la training-ul din Noiembrie 2015 și a fost o experiență amazing, chiar dacă am petrecut 25% din timp plângându-mă de tema la grafică pe care o aveam de făcut atunci. Oamenii încă își amintesc de mine ca fiind tipa care avea o temă cu un iepuraș.